SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Gymnastiksällskap
Med rörelse genom livet
Gymmix

Information om våra Gymmix-pass.

Mamma-gympa

Zandra och Jessika

Skonsam träning som bygger upp rörlighet, styrka och kondition från grunden. Träningen är lagom tuff för att passa de flesta oavsett träningsvana. Vi fokuserar på att ha roligt tillsammans med varandra och våra barn. Barnen styr hur delaktig du kan vara, och allt är okej.

 

Rörlighetsträning

Susanne och Martina

Ett pass för kroppens leder och musklerna kring dom. Vi jobbar med dynamiska flödande rörelser till musik som både peppar och får oss att slappna av. Passar dig som tränar mycket men också dig som inte tränar alls då vi alla behöver mjuka upp, sträcka, böja och vrida på hela kroppen.

 

Tabata/Spinning
Josse
Ett kombinerat pass där vi startar med styrketräning 30 minuter och avslutar med spinning 30 min. Passar dig som gillar fart och effektiv träning. 
 
Basgympa
Julia och Jessika
Skonsam gympa som bygger upp rörlighet, styrka och kondition från grunden. Träningen är lagom tuff för att passa de flesta.
 

Step-Up

Maria

Med step-up brädan som redskap och bra musik tränar du kondition, koordination och styrka. Step-up är uppbyggd med blockmetoden. Man bygger passet genom att sätta ihop olika stegkombinationer på, över och runt en step-bräda, som i slutändan sätts ihop till en hel koreografi. Kan enkelt anpassas i svårighetsgrad och passar därför både nybörjare och den mer vana träningsmänniskan.

 

Funktionell träning

Sanna 
Ett fartfyllt pass där vi tränar hela kroppen på ett högintensivt och funktionellt sätt. Med hjälp av vikter och kroppsvikt tränar vi kondition och styrka men även rörlighet, balans och koordination.


Styrka med fria vikter
Helen & Anna
Ett pass där vi använder oss av viktplattor, skivstänger och hantlar. Alla tränar i sin egen takt och sin egen förmåga. Passar alla från nybörjare till träningsvana.
 
Spinning
Helen, Jessika, Jenny, Josse och Magnus
Spinning är en träningsform som passar alla oavsett träningsvana. Du kan enkelt anpassa din ansträngningsnivå genom att öka och minska motståndet på cykeln. Du kan jobba efter din egen kapacitet, dagsform och ditt eget mål.
 

Fredagsfys

Ledarteam
Fredagsfysen är ett intensivt pass, bara 30 min! Vi arbetar med olika redskap under passet; stepbräda, Bosu, träningsband etc. Upplägget på passet skiljer sig åt mellan veckorna, ibland Hiit-uppbyggnad och ibland andra upplägg - men syftet är alltid detsamma; en intensiv halvtimme för att starta igång helgen!

Medelgympa 
Marie
Ett pass för dig som är något träningsvan. En härlig blandning av kondition, styrka, rörlighet och roliga stegkombinationer.
 
Bosu, balansboll
Åsa
Bosubollen är ett mångssidigt träningsredskap för dig som vill stärka din balans, styrka, kondition och koordination. Ett fartfyllt pass, men som självklart går att anpassa efter den egna förmågan.
 
HIIT 
Ledarteam
Högintensiv Intervallträning, eller HIIT som det förkortas, handlar om att träna i intervaller, och att göra det riktigt hårt. Vi kör 45 minuter intensivt pass. Ett perfekt sätt att få mycket träning, på kort tid. HIIT är ett pass där vi tränar konditionsövningar varvat med styrkeövningar inom intervallerna 45 sekunders arbete och 15 sekunders vila.

Pausad - ZUMBA®

Annelie

ZUMBA FITNESS® är en enkel dansklass där vi till latinska rytmer skakar höfter, rör oss till musiken och får massor med träningsglädje. Du tränar kondition och koordination i en mix av latinamerikanska dansformer och musik blandat med enkla koreografier till de senaste hitsen. Samtidigt som man får en fantastisk workout för hela kroppen så lär man sig enkla danssteg!

 

Pausad - Yoga - Slowflow & Yinyoga 
Susanne
Slowflow är en yogaform som består av långsamma, flödande rörelser både liggande, sittande och stående. Passar både nybörjare och mer yogavana.

Yinyoga är en mycket mjuk och stillsam träning där olika positioner hålls längre stunder. Fokus är att stilla sinnet och komma åt bindväven genom en djupare avslappning. Passar definitivt alla! Ta gärna med filt och kudde att stötta kroppen med.

 
Pausad - Cirkelfys
Julia C
Ett fartfyllt pass med fokus på styrka och kondition där vi arbetar med olika övningar stationsvis. Vi arbetar både med och utan redskap på de olika stationerna. En enkel träningsform som passar alla!
 
Pausad - Hoppfri gympa
Linda
Ett svängigt pass både vad det gäller rörelse och musik. Vi utgår från grundstegen och bygger på efter hand. Passet innehåller rörelseträning, styrkeövningar och pulshöjande steg.
 
Pausad - Core
Maria
Core är en träningsmetod med inriktning på mage och rygg. Grundtanken med Core-träning är att bygga upp styrka, stabilitet och balans för att användas när vi behöver det som mest. Ryggen och magen är involverad i många tunga uppgifter i vardagen och en stark mage och rygg är därför en stor fördel för att undvika och förebygga skador.
 
Pausad - Dance fusion
Carolina
Dance Fusion utgår från fyra latindanser; Cumbia, Salsa, Merengue, Reaggaton och afrikansk dans. Det blir mycket höftrullningar och rumpskakningar blandat med mer traditionell gympa.
 
 
Våra sponsorer